3 October 2017

Nachtsnuiver ADE 2017 Woensdag vooruitblik

ADE 2017 De Preview

Je leest de uitgave voor woensdag 18 oktober.
You will find the Thursday October 19th Preview right here in English.

Grote (en vaak al uitverkochte) feestjes heeft ADE 2017 genoeg. Mijn focus ligt niet bij de megasterren, niet bij nachtenlange donkerholtechno, niet bij daar waar iedereen wil of moet zijn. Nachtsnuiver probeert je te gidsen naar feestjes die je misschien over het hoofd hebt gezien. Af en toe wel dikke klappers, Seth is niet bepaald undercover meer in 2017.
Bovendien zijn er overdag veel vrolijke instores, borrels, exposities, pop-up parties die niets kosten, soms heb je er wel een ADE Card voor nodig. Maar waar Het Parool bijvoorbeeld met een lijstje komt straks op maandag 16 oktober met de 'niet te missen feesten', zul je zien dat bijna alles uitverkocht is. Zo laat ik je graag zien waar je nog prima heen kunt, voorverkoop van alles hieronder is nog open als ik dit schrijf en van meerdere feesten verwacht ik dat er deurverkoop zal zijn op de dag zelf. Bovendien probeer ik zoveel mogelijk feestjes te vinden waar een niet belachelijke entreeprijs wordt gehanteerd...
Tot over twee weken!

Oja, die pop-up parties, kom ik soms ook pas achter als ik erlangs fiets op donderdagmiddag. Als je spontaan wil kunnen meedoen, sluit je snel aan bij de tijdelijke Nachtsnuiver-ADE-WhatsAppgroep. Proost!

Foo

Woensdag 18 oktober Dag

Spaghetti Disco Exhibition

Elke dag bezoeken dj's Bordello a Parigi en deze woensdag opent Lorenzo Cibrario een Spaghetti Disco-expositie die mede te danken is aan Red Gallery in London. Elke dag zal Bordello dj's over de vloer hebben. Powder is wat mij betreft het hoogtepunt van woensdag. Mis Baba ook niet.
15:00 Spaghetti Disco expo en instores bij Bordello a Parigi GRATIS

HIGGS x Patron

Foo Woensdag, donderdag en vrijdag host HIGGS een livestream vanuit Radion. Aanmelden voor de gastenlijst kan hier. Patron is woensdag te gast, donderdag Dynamic Reflection met Matrixxman en vrijdag Crème Organization.
16:00 HIGGS in Radion - livestream GRATIS met gastenlijst.

SoHaSo x Correspondant

Kaap die ik sprak voor DJBroadcast eerder dit jaar, Antenna, Love Over Entropy, natuurlijk baas Nuno en andere baas Jennifer. Alweer de vierde editie van een van de mooiste muzikale woensdagborrels.
17:00 SoHaSo x Correspondant in Feijoa GRATIS

CAA

Foo English: It's been a long time since my first year of high school together with Mees. In very good company he is getting ready for a rooftop session at the W. Share the facebook event and you're on the list.
17:00 Rooftop session at the W FREE w/facebook share

FOAM & X BANK

Foo Presentatie van de samenwerking tussen kunstenaar Jean-Vincent Simonet en dj Trippin Jaguar. Foto: Dimitri or the Silent Orgasm, 2017 © Jean-Vincent Simonet
17:30 FOAM & X BANK GRATIS

Electric Café

Foo Cinetol heeft Ableton op bezoek, daarna treedt Chagall op en Ravetave, Catch Drella, Tala Drum Corps zijn erbij.
18:00 Electric Café in Cinetol 7,-

Jameszoo & Metropole: Fool

Foo English: Computer jazz whizkid Jameszoo creates an experimental sound with the Metropole orchestra. Free for members of We Are Public!
18:30 Jameszoo & Metropole at Melkweg 30,- / FREE w/We Are Public

Planet Core

Foo Boris Postma ging in Italië en Japan op zoek naar resten van de gabbercultuur. Zijn expositie wordt geopend om 19:00. Muziek door Yoshiko en Neodash Zerox. De expositie is elke dag te bezoeken tijdens ADE.
19:00 Melkweg Expo met Boris Postma GRATIS

Rush Hour

Foo Elke dag nodigen de mensen bij Rush Hour hun favorieten uit om te komen draaien vanaf 19:00. Line-up nog vol in de mist.
UPDATE: Nina Kraviz & Deniro komen draaien!
19:00 Rush Hour Instores GRATIS

LAB111

Foo Cinema, vanavond Conny Plank. Een kijkje in het leven van de jong gestorven producer uit Keulen. Om 21:15 is het tijd voor Beats, Rhymes & Life: The Travels of A Tribe Called Quest.
19:00 LAB111 toont Conny Plank docu GRATIS met Cineville / ADE Card

Woensdag 18 oktober Nacht

Ben Frost + Jlin

Foo Omdat ik haar heb gemist in De School eerder dit jaar voel ik me bijna verplicht om te gaan. Dikke vette aanrader.
20:30 Ben Frost + Jlin in het Muziekgebouw 20,-

PIP x Struik

Foo Omdat de nacht in de avond begint kun je na negenen vast langs bij de Haagse Heren van PIP die neerstrijken in Struik vanavond.
21:00 PIP in Struik GRATIS

Seth Troxler

Foo Play it, Say it! Als ik aan Seth en ADE denk, ga ik terug naar de dag dat ik hem voor het eerst zag. Waar nu de boeven van UBER kantoor houden aan de Vijzelstraat vond in 2011 de eerste Amsterdamse editie van Boiler Room plaats. Kratjes bier werden aangesleept van de AH tegenover, en toen de zelfgemaakte gordijnen de ruimte eenmaal verduisterden werd het nog een echte rave ook.
23:00 Seth Troxler in Shelter 22,-

De terugblik, 2011:

Konstrukt

Foo Net als vorig jaar is de woensdag van OT301 meteen een lekker begin van ADE. Konstrukt heeft Sendai uitgenodigd, ik zag Peter & Yves bij FIBER een aantal maanden geleden. Albert van Abbe is er ook bij met A/V show.
23:00 Konstrukt in OT301 13,-

Tsepo

Foo In de schaduw van Job Jobse een ander talent wat groeide en groeide bij het opwarmen en afbouwen voor grote sterren in Trouw. Terug in Oost, voor zijn eigen allnighter in de Oosterbar.
23:00 Tsepo all night long in de Oosterbar 10,-

Tony Humphries

Foo Van een totale buitencategorie, voor het eerst aanwezig op ADE naar het schijnt: Tony Humphries! Hij maakt de Dolly gek en daar kun je maar beter bij zijn.
23:00 Tony Humphries all night long in de Dolly 12,50

B-Side

Foo Aandacht voor de b-side. Gerd Janson neemt je mee op reis in De Bovenkamer.
23:00 B-Side in De Bovenkamer van Radion 13,50

Donderdag 19 oktober

Klik hier voor alle tips in het Engels.

Geen enkele update missen? Klik en voeg jezelf toe aan de Nachtsnuiver-ADE-WhatsAppgroep

Nachtsnuiver belevenissen eerder dit jaar.

Koningsnacht met HARVEY.
Lente Kabinet het stralende festival.
Esa in Studio/K met KAMMA & Masalo, dé clubnacht van juni.
Het Sterk Water huiskamerconcert begin juli.

Volg Nachtsnuiver

Like Nachtsnuiver op facebook.
Spannende nummers beluisteren via SoundCloud. (Hoe lang nog?)
Lekker swipen met Instagram.
Wie gebruikt er nog Twitter?
Altijd op de hoogte met een berichtje in de Nachtsnuiver-WhatsAppgroep bij een nieuw stuk.
Of stuur een mail!

Nachtsnuiver ADE 2017

Wednesday: You're reading it (or trying)!
Thursday: Click here
Friday: Click here
Never miss a single update: Join the temporary Nachtsnuiver ADE WhatsApp group