9 July 2017

Sterk Water in de keuken

De hele Nachtsnuiver-agenda voor juli, één event per dag, staat hier.

Iedereen was uitgenodigd om in de keuken te komen genieten van Sterk Water gisteren!

Leuk dat sommigen van jullie erbij waren, wat zou een concert zijn zonder publiek!

Met Hamer en Vork bewees dat een last minute crewcatering in elkaar draaien haar zichtbaar weinig moeite kost. Lekker en veel, dank aan de huisgenoten die hebben geholpen met inkopen, snijden, afwassen!

http://imgur.com/GJrIvJW.jpg

Julian opende het concert en vertelde over het nieuwe album November. Als dank voor het organiseren kreeg ik van hem het eerste exemplaar, een prachtige blauwe tape.

http://imgur.com/JETSLCx.jpg

Miriam had een bijpassende dromerige jurk aangetrokken en sleepte ons met haar vocalen mee de diepte in. De laag brommende bas deed de rest.

Als je nog twijfelde om Sterk Water uit te nodigen in je huiskamer voor een concert, stop daarmee en maak er werk van!

Zelfs een paar opzwepende dansnummers kwamen voorbij, ik zag een huisgenootje haar ogen dichtdoen en in trance verdwijnen. Miriam had haar blokfluit bij zich, waarmee het voelde alsof ze toverspreuken aan een paar nummers toevoegde.

Het nummer November verdient extra aandacht, met de dreun die Julian in onze keuken lanceert en de stem van Miriam die roept 'Geen energie, geen energie, geen energie, geen energie, het is pas november'. In feite een waanzinnig techno nummer dat schuurt, duwt en trekt. Geen energie.

De vocalen, een van de redenen om Miriam en Julian uit te nodigen was dat ik zo benieuwd was naar de uitwerking in een kleine ruimte. Hoewel niet alle huisgenoten opgewassen waren tegen de niet zelden wat zware of droevige teksten, kon ik het juist heel erg waarderen.

Ik wens jullie een fantastiche tour langs mooie en spannende huiskamers de komende tijd, ontzettend bedankt voor de show en de prachtige cassette!

http://imgur.com/dB2wT9r.jpg

Wil je meer weten over Sterk Water, lees dan de Signaleert die DJB publiceerde begin dit jaar.

Vrijdag reed ik met De Journalist naar Berlin, onderweg kwamen we een kale man tegen op de motor net voorbij de grens. Als je hier goed over nadenkt vraag je je af waarom ik weet dat hij kaal is..

http://imgur.com/PeGDr1y.jpg

Een ongelofelijk lieve couchsurfer liet ons crashen bij haar (foto hierboven) terwijl ze zelf vroeg op moest, we sliepen zo onverwacht in de Rigaer straße, politie paraat voor de deur. Op onze gekke tour belandden we in een aantal foute tenten, de topper heb ik voor je vastgelegd.

http://imgur.com/RSFvNYi.jpg

De ontmoetingen, vooral in de auto dankzij BlaBlaCar, waren weer niet te geloven. Het blijft fascinerend hoeveel mooie mensen je kunt tegenkomen tijdens roadtrips, stylisten, kunstenaars, masseuses, alles kwam al voorbij en het seizoen is pas net geopend. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!

Of je nou op zoek bent naar het meest ongelofelijke kookboek allertijden; eigenlijk meer een onderzoek dan een boek, om zó te leren koken dat je sperma heerlijk zal smaken, of dat je meer wilt leren over microdosing met acid, op een ritje naar Berlin kan álles. Volgende zomer een feest vlakbij de Elbe nog een goed uur van Hamburg, het staat al in de steigers, je hoort er in de toekomst hopelijk meer over.

De nacht na het concert verliep onrustig, opeens werd er een nineties feest geadverteerd door huisgenoten wat gaande zou zijn in Cinetol, een raar verhaal, bleek ook hartstikke onwaar.

Op onderzoek uit dus maar, op naar Cinetol, niks geen nineties, knallers die je zo van Red Light Radio had kunnen pikken de afgelopen tijd, zoals deze.

Instrumental? Mwah, wel hartstikke lekker gedanst, de vloer plakte, ze waren al om 17:00 begonnen! Wat een verjaardag, Cinetol, van harte gefeliciteerd. Zelfs de grote man zette een plaatje op aan 't einde, en dan heb ik het niet eens over de popcorn en kipnuggets die de hele nacht rondgingen!

http://imgur.com/aDXZNK2.jpg

Hoewel de foto een beetje eng is geworden, wilde ik 'm toch delen, want ik kom graag in Cinetol en bewonder deze man!

Intussen is bij Noorderlicht al urenlang de Babyburn bezig waar Ippy opende, hoogste tijd om die kant op te gaan.

Morgen naar een prachtig concert in Paris, en woensdag heb ik nog een plekje vrij in de auto als je mee durft naar Sinchi in Berlin!

Tot snel!

Nee wacht, ik vond Bruxas zo leuk op Lente Kabinet, laat ik deze nog met je delen die vannacht in Cinetol voorbijkwam!

Stukken van de afgelopen tijd.

Lente Kabinet wat een stralend festival was dat.
Esa in Studio/K met KAMMA & Masalo dé clubnacht van juni.
Het Liefdesfeest, wat een sprookjeshuwelijk.

Een like uitdelen kan in mijn tijdelijke afwezigheid in juli natuurlijk nog steeds op facebook.
Spannende nummers kun je beluisteren via SoundCloud.
Lekker swipen bij Instagram.
Wie gebruikt er nog steeds Twitter?
Altijd op de hoogte met een berichtje in de Nachtsnuiver-WhatsAppgroep bij een nieuw stuk.
Of stuur gewoon een mail!

De hele Nachtsnuiver-agenda voor juli, één event per dag, staat hier.