27 October 2017

Het laatste weekend van oktober

Tips

Vanuit een druilerig Berlin op het nippertje toch een paar tips voor het weekend in Amsterdam. Dat je nooit alles tegelijk kunt hebben wordt bewezen door het feit dat ik Esa, die ik nog even tegen het lijf liep tijdens ADE, zal moeten missen terwijl hij in mijn geliefde School-kelder draait. Ik gok zo tussen 2 en 4! Ondertussen zijn Carlos en Sandrien bezig in die andere kelder daar in Noord.

Morgen Fizzy Fudge & Disco Total als je geen Halloween-drang voelt en voor de niet te stoppen ik-wil-door-dansers: DJ Stingray!

Vrijdag 27 oktober

Satan Loves You

Foo Er is ook een verjaardagsfeestje waar het niet rustig zal blijven door tips in Parool & Metro. Gefeliciteerd ZsaZsa!
21:00 Satan Loves You GRATIS

Shelter Is Burning!

Foo Carlos Valdes en Sandrien zijn alweer bij je terug na een super zaterdag vorig weekend hoog in de toren. Byron B Yeates draaide eerder vandaag op Red Light Radio en dat klonk veelbelovend, de rest blijft een verrasing tot je afdaalt in de kelder!
23:00 Is Burning in Shelter 20,-

School

Foo Eerder dit jaar beleefde ik dankzij Esa misschien wel mijn mooiste nacht ooit in Studio/K. Wat hij in het donker van De School gaat doen weet niemand, maar dat je erbij wilt zijn lijkt me duidelijk. Vertel me hoe het was en blijf hangen als Beesmunt Soundsystem van 4 tot het ochtendgloren doordraait!
23:00 Esa in De School 16,-

Zaterdag 28 oktober

Disco Total

Foo Kort geleden stonden deze vrolijke disco liefhebbers nog in Claire. Vanavond is het tijd voor een dansje aan de Overtoom.
22:00 Disco Total in OT301 10,-

Canvas

Foo Fizzy Fudge zie ik overal dit jaar, tijd om met ze op te stijgen naar de zevende verdieping! Vóór middernacht betaal je 4,-
23:00 Fizzy Fudge in Canvas 8,-

DJ Stingray

Foo Voor iedereen die het aandurft. Na vieren op de zaterdagnacht gebeurt het bij de gemaskerde man van ver. Vorige week heb ik in Radion even gesnuffeld, het smaakte naar veel meer!

https://imgur.com/3SemDHe.jpg

Uitsmijter

Als je toevallig in Berlin bent raad ik je aan om naast me in de rij te komen staan, wie weet mogen we dansen met Hunee en DJ Harvey deze vrijdag. Lukt het niet dan mogen we zondag misschien wel bij Aurora Halal (Berghain) en Carlos Valdes (Panorama Bar) naar binnen sluipen!

Foo Artwork door Maison C.C. & Silvia Conde

Follow Nachtsnuiver

Like Nachtsnuiver on facebook.
Listen to Nachtsnuiver using SoundCloud.
Swipin' around the Nachtsnuiver Instagram.
Is somebody still using Twitter?
Receive an update in the Nachtsnuiver ADE WhatsAppgroup when new articles arrive.
Or just send an email!

Nachtsnuiver ADE 2017

Wednesday: The report on Wednesday is here
Thursday: Still in beta!
Friday: Click here!
Saturday: Coming up soon.
Sunday: Find Part I here. You just finished Part II.
Never miss a single Nachtsnuiver update (Dutch): Join the Nachtsnuiver WhatsApp group

Gastbijdrage ADE 2017 (Dutch)

Lees wat een Nachtsnuiver schreef over zijn ADE. Rush Hour, Rolling Rock Kitchen, De School, Tolhuistuin, hij was erbij.

Tambourine

Elke derde zondag van de maand overdag in Oost. Foo