20 April 2017

Nachtsnuiver tipt je vrijdag

Vorig weekend was ik in Berlin. Je leest hier deel I, deel II & deel III.

Goed en wel terug in Amsterdam is het niet een week van veel blij nieuws. Des te meer reden om in het weekend even de blik op de dag zelf te richten, en eens lekker te zweten met Carlos.

Studio/K
Vroeger toen ze nog klein waren las je over Tenzers bij DJBroadcast. Vanavond staan ze allnight in Studio/K. Het gerucht gaat dat je met Cineville gratis mag dansen (en naar de film, ja). Pak je half dromend nog even Mulholland Drive mee, lekker. De reden voor dit grandioze vrijdagse feest is dat ze klaar zijn met verbouwen. Mooiere stoelen in de cinema én een nieuwe bar. Komt dat zien!

Tenzers edit:

OT301
Liever een likje Zuid-Amerika terwijl de lente hier een beetje is ingedut? Kan je geen ongelijk geven! Op naar OT301 voor Cumbia! Voor 7,- ben je vanaf tien uur welkom. La Banda Fantastica zal live optreden. La Banda Fantastica in Paradiso:

Oosterbar
Aan het Oosterpark beginnen ze ook om tien, maar dat gaat weer een heel andere kant op. Kommune, laatst nog in Radion organiseert en nodigt Native Response uit. Nathan Surreal opende die nacht in Radion, en presenteert vanavond zijn nieuwe EP. De remix werd gemaakt door De Cassettebaas: Kaap. Ik heb horen fluisteren dat ze deze week een Funktion One hebben staan in de Oosterbar. Dat moet je even proeven natuurlijk! 7,50 aan de deur.

De plaat die vanavond vaak voorbij zal komen:

School
Hoewel je altijd geblinddoekt naar De School kunt, om een mooie avond te hebben, wordt vanavond wel eentje om in te lijsten. Druk ook. Succes als je in de rij gaat staan, wees nou slim. Kom vroeg. Oceanic is het waard. Hij is zo'n openings-dj vanavond waar dit stuk over gaat. Eelco schreef er een bevlogen column over. Ik zag hem op een zondag vorig jaar toen Rebolledo na hem kwam. Onvergetelijk sfeervol. Pakken!

Luc tipt een ID van jaren en jaren geleden met mooie video:

Radion
Als je Loud-E naar Amsterdam haalt verdien je al een pluim op zich. Zet er dan nog Phuong-Dan (valt jullie ook een trend met streepjes op?) uit Hamburg naast, en het kan wel eens een hele hele mooie avond worden. Getipt door Ron.
PD:

Marktkantine
Mijn favoriete club van Amsterdam zal het nooit worden, maar programmeren kunnen ze. Gisteren liep ik nog even binnen op de Spuistraat waar Steven aka Awanto3

http://imgur.com/etLpthd.jpg

zijn nieuwe album knalhard door de zaak blies. Dit wordt een zeer dansbaar avondje, vol van lokale helden! Met Cinnaman, Tienson, Philou, Mairo, Moody, man o man. Herenshow.

Als je dit aanzet en je krijgt geen zin om te dansen, kan ik je niet helpen:

Stiekem nog twee uitsmijters:

Laatste keer dat ik hem zag als we Closure vergeten, was in De Natte Cel. De Prins In De Natte Cel. Ik wil terug. Naar Atelier ben ik nog steeds niet geweest, ongetwijfeld is dat misschien ook voor jou het geval. Dit is zo'n avond, om die ontmaagding aan te gaan. Succes!

Luistertip van Woody, zou hij openen of afsluiten, zeg jij het maar!

Margie staat vanavond in Claire, kon ik overal tegelijk zijn dan wist ik het wel. Ik sprak haar kort in Cinetol vorige maand, een dj met liefde voor het vak!

Dansen!x

Nachtsnuiver kun je volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Snel op Insta naar de foto's.
Liever een tweet, tweet, tweet!
Of.. lekker intiem een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.
Ouderwets een mailtje sturen mag nu ook.

Nachtsnuiver tipt dit weekend TAMBOURINE IV:

23 april is het de derde zondag, tijd voor TAMBOURINE 4! Editie: A secret formula. Een gratis feest om midden op de zondag te dansen, met overheerlijke taart, warme beats, YES! Van 15:00 tot 18:00.

http://imgur.com/VuESPJJ.jpg