21 April 2017

Nachtsnuiver tipt je weekend

Vorig weekend was ik in Berlin. Je leest hier deel I, deel II & deel III.

We beginnen met het belangrijkste feestje dit weekend.
TAMBOURINE IV.

Morgen is de derde zondag van de maand, tijd voor TAMBOURINE 4! Editie: A secret formula. Een gratis feest om midden op de zondag te dansen, met overheerlijke taart, warme beats, YES! Van 15:00 tot 18:00 (misschien 19:00 als jullie allemaal komen).

http://imgur.com/VuESPJJ.jpg

Om mee op te warmen stuurde Tambourine wat heerlijke platen de wereld in deze week.

Maar vandaag is het zaterdag, de dansvloeren liggen aan je voeten:

SkateCafé
Het feestje met de leukste naam is geen wedstrijd dit weekend; FC JEMOEDERBELDE gaat direct met de prijs naar huis. Of beter, naar het SkateCafé. Vanaf negen gaan ze los.
De line-up is wat cryptisch, maar laat dat je niet afschrikken:
DJ Gratis, Honey M, DJ Snail3000 & DJ TITS aka Rechts Achter, DJ J9 & Salaris! Ik ga niet alles verklappen, maar als groot fan van TITIA en Margie kan ik je wel verzekeren dat je hier even wil komen snoepzakjes-eten!

Sexyland
Daar verderop in Noord gaan ze ook lekker gestoord vanavond. Met Vic, Dim en Ruyzdael live. In samenwerking met Patta. Vanaf tien. Je koopt er een gelimiteerde editie t-shirt & vinyl. Video!

Canvas
NOVEL viert twee jaar fiesta op de zevende. Daarvoor hebben ze RedLightKoning Calypso Steve uitgenodigd. Die stond vorig jaar nog in de Dekmantelgesponsorde-zon met zijn plaatjes:

Studio/K
Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan. Kwaliteitsdj's zie je niet vaak meer voor nop. Hier dus wel. Gaan! Vanaf elf. Tip van Ron die ik vorige week zag in Berlin.

Dolly
Als SHMLSS weer eens aan het dansen was op de vloer bij DJ Harvey kwamen ze de daaropvolgende week altijd met de mooiste setjes. Nu draaien ze een paar dagen vóór De Grote Man weer in de stad is. Zouden ze de Big Harv een beetje de Dolly in kunnen slepen? Vanaf elf. Kom je voor twaalf, dan betaal je niets!

School
Heel Nederland wilde gisteren naar School. Huisgenoten waren er. SlowMoBoy was er, en vertelde dat de 120BPM niet werd overgeschreden. Ik wil vanavond. Carlos heeft een speciale gast meegenomen. Vorig weekend stonden ze samen in Paris. Ik hou van dat rustige tempo. Veel anderen zouden vrijdag Paris doen, zaterdag in de TGV gaan zitten (hoi Beesmunt) en 's avonds verder draaien. Zo niet deze fijne mensen! Zweten met Carlos! En laten we Margaret niet vergeten.

Shelter
Een eervolle vermelding voor Shelter vanavond. Ze nodigen de maker van deze tune uit, elke beetje doorgewinterde clubber heeft dat momentje in de nacht gepakt dat de stroboscopen aangaan en deze het plafond van de club laat verdwijnen. Op het systeem in de kelder moet dit goed klinken:

Tot vanavond, tot morgen, tot volgende week, tot snel!x

Nachtsnuiver kun je volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Snel op Insta naar de foto's.
Liever een tweet, tweet, tweet!
Of.. lekker intiem een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.
Ouderwets een mailtje sturen mag nu ook.