11 March 2017

Nachtsnuiver bij Seduction III - Club Lederhosen

De lange lijst voor je weekend staat al een paar dagen online.
De droom is overzichtelijker.

Vannacht ging ik langs bij Seduction III. Na biertjes in de Keu voor de laatste avond van Huisgenootje, sprong ik achterop bij De Nachtwerker. Lief!

Hij bracht ons razendsnel naar Cinetol. In de oude gymzaal gaf Club Lederhosen een feestje. Margie, een van de dj's, zat achter de kassa en liet ons binnen met een glimlach.

The No (Tamara), als ik het goed begrijp Miss Club Lederhosen, draaide bij binnenkomst. De Nachtwerker vertelde op de fiets over zijn droom. Hij werd wakker met The Black Madonna in zijn hoofd. The No hielp een handje, toen wij de deur openduwden klonk daar A Jealous Heart.

Een warm welkom. Niet veel later kwam Raderkraft in actie. Ik heb een paar stukjes opgenomen en de playlist staat inmiddels online. YouTube:

Brute electro donderde door de zaal, onheilspellende vocals van Willem zelf!

http://i.imgur.com/D9kyECl.jpg

Het was een korte liveset, overigens zie je aan het eind van de playlist ook een fragment uit zijn tweede set, een uur later.

Daarna was het de beurt aan Margie. Ze zat dus achter de kassa toen ik binnenkwam, en het voelt heel sympathiek om diegene die je net wat euro's overhandigde om naar binnen te mogen achter de decks plaats te zien nemen.

Met haar betoverende krullen, stond ze daar, en de grote koffer vol platen werd rustig over ons uitgestort.

Das Ding knetterde de zaal meteen los. De Nachtwerker kwam met een glaasje vodka aanzetten, dit zou goed komen!

Ze trok die lijn strak door met:

Ik waande me in een ver oord, de zaal bood ons nog veel teveel ruimte, maar die kwam nu goed van pas: ik zwierde van links naar rechts. De enorme speakertorens, vroeger goed voor bizarre feestjes in de kelder van Paradiso, zetten deze gymzaal lekker onder druk!

De zaterdag vraagt om actie, dus kan ik niet veel meer nummers kwijt nu. 24H Oost is in volle gang, net in C aan de Wibaut een potje discotafeltennis achter de rug, dat was bloedheet. Maar wel prachtig. Machtige Hinkepootje heeft ons vier keer alle hoeken van de tafel laten zien.

Terug naar Margie, die een spannende set afleverde, ik kon haar aan het eind nog even vragen of dat altijd zo ging, dat was niet zo, ze genoot van de gelegenheid. Vinyl only, heeft ze ook veel platen getest, en wat mij betreft, een zeer geslaagde avond! Vol met publiek liep het nooit, De Nachtwerker kon het ook net niet meer aan.

Margie At The Office:

http://i.imgur.com/ohFyxwc.jpg

The No draaide de laatste nummers, en sloot af met:

Opeens was het voorbij, en Margie vertelde stoer nog door te knallen naar Ben UFO in De Grote Boze Kelder. Jaloers!

Benieuwd hoe dat was, laat je het me weten?!

Geniet van je zaterdag, opties genoeg, denk aan een Beesmunt, Giegling, Juju, lees de droom voor de ultieme tips.

Op zoek naar het interview met De Cassettebaas? Lees alles over YIELD hier terug.

Nachtsnuiver kun je volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Snel op Insta naar de foto's.
Liever een tweet, tweet, tweet!
Of.. lekker intiem een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.

Nachtsnuiver tipt volgende week TAMBOURINE III:

19 maart is het de derde zondag, dus tijd voor TAMBOURINE 3! Dit keer editie: Jungle Roar. Een gratis feest om overdag de zondag door te dansen, met overheerlijke taart, warme beats, YES!

http://i.imgur.com/DVSl6WJ.jpg