28 December 2017

De allerlaatste dansvloeren van 2017

Het allerlaatste weekend van 2017 staat op het punt te beginnen.
Vorig jaar stond hier een lange lijst, evenementen tot de vloer van deze pagina. Dit jaar niets daarvan. Ik neem je graag precies mee naar de dansvloeren die ik dit weekend 100% vertrouw. Eén dankzij de dj, en de ander ook dankzij de dj. Twee allnighters. Discoballen. Vrouwen en mannen en alles ertussenin. Zwieren zul je. Tot je niet meer kunt. [Oja en mini-mini-preview 1 januari].

Lola Villa

Vanavond is Lola uitgenodigd door de nieuwe Jazzebel om precies te doen waar ze zo goed in is. Mensen in beweging krijgen. Dat doet ze ook buiten de dansvloer dankzij de storytellers, met haar eigen NATIVE agency. Het is alweer maanden geleden dat ik voor het eerst op blote voeten danste. Volkomen onwennig, in Radion op een zondag in maart. Zonder Lola was het niet gebeurd!

Om je te laten verleiden door Lola Villa, hoef je slechts haar laatste set van het jaar op te zetten. Ja, ze was te gast bij Burning Man. Waar was jij, dat is de vraag.

Details

Lola Villa. Allnight. Ik wil de aandacht er graag even op vestigen. Ben je al eens naar een allnighter geweest, met een vrouw? Een vrouw aan het roer van de avond. Ik ga het liefst naar allnighters, er lijkt alleen een (vreemde?) presumptie gaande, dat alleen mannen zo'n sessie kunnen of willen doen (of er populair genoeg voor zijn?). Wie heeft dit bedacht? Over dit onderwerp heb ik soms vervreemdende discussies gevoerd met mannen en vrouwen dit jaar. Meestal mijd ik stellingname. Maar dat is een zwaktebod. Ziet iemand barricades? EROP!

Het is bijna 2018, laten we de natuurwetten oprekken en feesten zonder gender. Het feest Gender-Loos in The Jazzebel zet de trend!

Foo 22:00 Lola Villa in The Jazzebel 8,-

Zaterdag 30 december

Aanbidden we de discobal.
Zoals in april.
Hemels.

Zet de playlist aan (met nummers die door Harvey werden gedraaid op ADE Sunday in oktober), ik zie je zaterdag, vooraan!

Foo 23:00 DJ Harvey in De Marktkantine 22,-

Zondag 31 december

Pure ontspanning.
OK, voor de waaghalzen: pllek Volkshotel Radion Studio/K

Maandag 1 januari

2018, hier gaan we voor een vliegende start!

Breakfast Club Is Burning

Carlos en Sandrien vanaf vroeg in de ochtend! En wat zag ik daar opeens voorbijkomen op die socials, er komt stiekem een dame draaien die diepe indruk maakte in het kelderdonker van 2016. Foo 08:00 Breakfast Club Is Burning in Warehouse Elementenstraat 25,-

De Nieuw

Marcel Dettmann, 14:00 - 1 januari. Eh. Ja. Lekker.
Sandrien en Carista doen later de rest. Net als Woody, Oceanic, Job Sifre, het is net Ocean's Eleven. Foo 14:00 De Nieuw in De School 20,-

Volg Nachtsnuiver

Like Nachtsnuiver op facebook.
Spannende nummers beluisteren via SoundCloud.
Lekker swipen met Instagram.
Wie gebruikt er nog Twitter?
Altijd op de hoogte met een berichtje in de Nachtsnuiver-WhatsAppgroep bij een nieuw stuk.
Of stuur een mail!

Tambourine #11

Volgende maand bestaat Tambourine Amsterdam 1 jaar, het wordt een speciale, deze eerste van 2018! De toekomst is niet geheel duidelijk, waar we zullen dansen daarna houden we nog even spannend. Maar 21 januari ben je welkom op de mooiste houten dansvloer van Oost op zondagmiddag. Foo 15:00 Tambourine #11 in Jungle Amsterdam GRATIS