9 December 2016

Mistige vrijdag

Tot gauw! Mooie woorden, maar de invulling ervan, laat soms te wensen over. Gelukkig is de tijd daar, even zitten hoor, pauze!

Zoveel nieuws deze week, om maar met de geliefde Lövestad-boys te beginnen, ze zitten in het nieuwe jasje van We Are E vanaf nu! Dit vieren ze in stijl, met een nieuw filmpje, op YouTube.

Eindejaarslijstjes komen opeens overal voorbij, Parool wijdde een stukje aan de 4 Amsterdammers in de grote Resident Advisor Top 100.

Dan is het natuurlijk niet te missen dat 2 van die 4 vanavond in de donkerste clubkelder van Amsterdam te vinden zijn, Antal en Hunee! Al weken stijf uitverkocht. De moeilijke weg naar de dansvloer is nu via TicketSwap. De makkelijke weg is met de Braziliaan en de Coder, plus veel meer vrolijke Amsterdammers, lekker op deze mistige niet te koude dag vroeg in de rij te gaan staan, zorg gewoon dat je er voor elven bent en je zit geramd.

Shelter, School & Marktkantine hebben programma's online gezet voor januari. Highlights te over, kijk zelf bij Shelter, de hele website is line-up, leuk design. Een unicum, School publiceerde het programma gisteren, kaartverkoop is nu een paar uur online. Nog niets is uitverkocht. Dat bewijst dat mensen niet bezig zijn met januari, volledig terecht ook, maar laat ik je toch wijzen op de komst van Konstantin, Antal & Artefakt. Genoeg hoogspanning voor 2017.

Goed, genoeg over de verte, het is tijd voor het hier en nu; de uurtjes wanneer het er allemaal om gaat zijn aangebroken voor mijn geliefde DJBroadcast. Tegenwoordig een moderne website, ken ik nog van ver voor het huidige flitsende design, en met topfotograaf René stond ik nog in de Natte Cel van het reeds vergane Trouw, heerlijke tijden. Funding is schaars, dus ze vragen om je hulp! Kom zondag lekker een Oedipus drinken en genieten van de vol blazende Funktion One (dank Blue Sigma). Help DJBroadcast de winter door! Zet anders even die 400ste podcast(!) aan, ja doe maar.

Jonge kunstenaars en fans zijn welkom aan de Ruyterkade bij Marloes vanavond, vier mee vanaf 8, de lancering van de nieuwe website is daar, wel even RSVP'en graag!

Die gekke Duitse Kerstboom op de Dam wordt in het licht gezet vanavond, nou geniet ervan. In Roest echter, wordt een Bacchanaal georganiseerd, een nieuwe latin party, Argentijnse en Braziliaanse beats zullen de avond versieren, gratis, vanaf 10.

Voor de Rotterdammers onder jullie, beter stap je vast in de auto naar BIRD, waar de enige echte Theo Parrish een allnighter neerzet die natuurlijk niet te missen is.

En lukt het je niet bij School aan te sluiten, fiets dan lekker om naar Shelter, Objekt & Delta Funktionen zullen ook de wat opgepompte kelder doen trillen op z'n grondvesten. Gegarandeerd!

Dit was natuurlijk ook nog de week van Sinterklaas, onofficieel tot aan gisteren, toen het bij vrienden uitliep op een wilde en hilarische bedoening en gesleep met (gelukkig veel eetbare) cadeaus. Sinterklaasspellen, wie heeft zoiets uitgevonden? Hasta luego,x