4 March 2017

Nachtsnuiver tipt je zaterdag

Nauwelijks bekomen van je vrijdag kom ik je alweer wakkerschudden, fiesta!

Insiders kunnen zich verkleed melden vanavond, wil je daarbij zijn, stuur me even een berichtje..!

Zaterdag 4 maart 2017 daar gaan we:
's Middags een drankje in de nieuwe Ace & Tate winkel, geen punt op de Haarlemmerstraat. 14:00 tot 18:00.

Het Nederlandse debuut van Iguana Death Cult wordt bewierrookt door Concerto, je kunt ze live aanschouwen om 16:00! GRATIS.

Artis, of specifieker, het Planetarium, organiseert een sterrenkijkavond. Zelfs op een bewolkte avond kun je hier komen kijken (en nog steeds sterren zien). Van 19:00 tot 23:00. GRATIS!

W139 opent z'n deuren van 20:00 tot 01:00. Voor de opening van: Over hang. Een trailer kun je hier downloaden (300MB). Zevenkoppige groepsexpositie.

Een avondje Mexicaans eten (3 gangen voor 15,-) en Chileens Carnaval vieren - het toetje, Sopapillas, is trouwens ook al zo Chileens als maar kan! Dat doe je in het SkateCafe met Bob (vergeet niet een cadeautje voor zijn verjaardag). Van 19:00 tot 03:00.

's Werelds meest vunzige waterfestijn, volgens Vunzige Deuntjes, is te vinden in het Sloterparkbad. Vunzige badeendentickets zijn nog te koop, voor 25,-. Ook LAPA host een zaal/bad. 22:00 tot 03:00.

Het is weer Roda da Holanda-tijd! Bij Oedipus natuurlijk. De kenner weet dat Palo Santo heerlijke muziek verzorgt. En de band hoor je (met extra horns vanavond) vanaf 22:30. Feest van 21:00 tot 03:00. Alleen deurverkoop: 7,50. Palo maakte een mooie Bossa-set voor je. Luisteren!

Meer zin in hiphop op je zaterdag? Scoren doe je bij Roest. Old skool hiphop wordt beloofd. ILLCO is je man. 22:00 tot 03:00. GRATIS.

Franse hiphop meer je ding? Dan heeft OT iets voor jou. Uit de 90s ook nog. Van 23:00 tot 03:00: 6,- aan de deur te voldoen. Spotify helpt je, om vast om in de stemming te komen.

Moody Mehran staat bij ons om de hoek in de Oosterbar. Voor gratis! Je kunt er dus probleemloos opwarmen of afkoelen, aan het randje van het levensgevaarlijke Oosterpark. Van 23:00 tot 04:00.

De Sugarfactory ontvangt oude rot A Guy Called Gerald, en jonge-god-naakte-belly-dancer Djoko is er óók bij! Van 00:00 tot 05:00. 11,-. Avondje old school. Acid. House.

Ook begint de festivalbende alweer... ZeeZout tikt op je beslagen raampje. Hoewel uitverkocht, is er voldoende aanbod op TicketSwap. Je kunt zelfs korting scoren als je vroeg wakker bent. De line-up liegt er niet om. De locatie dan: Het Rijk van de Keizer heb ik al veel mooie verhalen over gehoord. De Arena wordt geopend door TITIA. Dan heb je mij al paraat. Wel beetje op tijd komen. Daarna kun je meteen door naar de Cantina, voor KAMMA. Later pak je Cassettebaas live nog mee, of Tom Trago, Woody, Legowelt. Genoeg moois!

Tot vanavond!x

Nachtsnuiver kun je volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Snel op Insta naar de foto's.
Liever een tweet, tweet, tweet!
Of.. lekker intiem een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.