5 March 2017

Nachtsnuiver doet een nachtje Vroegâh

Wat een feest.
Inmiddels is het een grijze zondag, maar gisteren scheen de zon! En hoe. Toen ik naar ZeeZout toog op de motor, was het nog goed toeven. Later dan gepland, ik had TITIA willen zien, die draaide al vanaf 12:00. Gelukkig kwam ik wel op tijd voor de urenlange set van KAMMA!

Dat zag er toen nog zo uit:

http://i.imgur.com/gDNnb3L.jpg

Er waaide een straffe wind zo van het water achter ons de tent in, naar de Cantina, waar Kamma nog lekker jas aan had, en terecht.

Je ziet de verwarming hangen, die deed z'n best. Maar wat echt hielp was de mensenmassa die al gauw op de been kwam, nog voor KAMMA goed en wel een uur bezig was stond de hele tent vol, de Cantina was ontdekt, en hot!

Flarden zijn meegekomen naar huis, zoals je kunt zien kon ik me niet inhouden en sta ik te dansen, excuses voor bijbehorende zwabbercamera.

Wat wel geslaagd is, is dat je kunt zien hoeveel plezier ze heeft tijdens het draaien. Het eerste uur met jas aan was fris, ik begon ook met jas aan te dansen zelf. Maar na drie uur ging de jas uit, het publiek was er klaar voor, en ik heb haar tot vijf wild zien dansen en draaien, een verrukkelijke combinatie.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar haar platenkeus, heb ik een kleine doorsnede van gisteren op Spotify voor je klaarstaan.

Ik kan jullie dan ook van harte aanraden haar kalender in de gaten te houden, ze draait bijvoorbeeld in Claire over twee weken. Met Masalo dan weer, die nu met z'n lange jas aan ook zichtbaar stond te genieten van z'n vrije dag, keihard dansend!

Omdat er een feestje thuis wachtte, ging ik puur en alleen voor KAMMA langs, op de terugweg over het lieflijke terrein nog wel even bij Samo DJ naar binnen geleund. Dat ging ook bijzonder lekker. Hij draaide net Marcus Mixx. Feest.

Later schijnt Working Titles de tent nog even verder te hebben afgebroken, helaas dit keer geen match voor mij met de planning thuis! 31 maart zie je ze in Radion. LIVE.

Thuis aangekomen, boodschappen gedaan, zodat Met Hamer en Vork op een ontspannen manier twee waanzinnige bakken Mexicaanse taart aan het huis en aanhang kon serveren. Een goede bodem voor een huisfeest is een must!

Onze keuken doet al meer dan een decennium dienst als ultiem geile feestzaal, ooit meerdere keren per jaar, inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen. Ik vraag me wel eens af hoe dat toch op z'n pootjes terecht kan komen elke editie. Nu weer was er een nieuwe schwung, moeilijk vergelijkbaar met de editie overladen met DJ's vorig jaar. Sprookjesbos heette het toen. Dit keer werd er gekozen voor Vroegâh.

http://i.imgur.com/OJuCEfu.jpg

Ik had er wel m'n twijfels bij, maar zo bleek, volledig onterecht. Een knalfeest, waarbij onze bezoekers zich bijna zonder uitzondering hadden uitgesloofd er zo goed en ouderwets mogelijk uit te zien! Heerlijk!

Ook hier schitterde een vrouwelijke DJ aan het begin van de avond urenlang. Wat een fijne dag! Daarna nog een lange set van de enige heer DJ die niet afzegde, het maakte allemaal niets uit vandaag. Hij draaide precies die platen om The Blast From The Past op een rake manier te vieren. Zagende Boys Noize-electro aan het begin van de ochtend, je kent het wel.

Het ontbrak ons aan niks: een blonde drugskingpin in kamer 18, gangbang in kamer 17, Cinderella in kamer 16, verder ben ik nooit gekomen op de gang. Keihard tongen tegen de brandslang: check. Alleen die Cheerleader (2.0) op de bar dansend, die bleef met beide voetjes op de vloer! Vodka shots met meloen na het eten om de avond te openen, proost!

Liefde, Familia, Huisgenootjes, andere vrolijkerds, jullie zijn mooi!
Aan alle gasten: graag tot volgend jaar!

Zondag is ook een goede dag om even rustig vooruit te blikken, er zijn wat aankondigingen voorbijgekomen om even de schijnwerper op te richten:

Zo is er Harvey in de Marktkantine, zijn residency start volgende maand, nu zijn de kaartjes nog cheap. Ik hoop niet dat de Marktkantine dit expres zo heeft bedacht omdat er op deze datum ongetwijfeld flink veel toeristen in town zijn. Dat was wel een dingetje, last October..

Maar ook de heer Dettmann is terug, genieten was het tijdens A D E in de OT. Nu komt ie naar Shelter, op de Giegling-zondag van School. Ik zeg: moordende concurrentie. Maar Shelter doet iets wat ik enorm waardeer, ze belonen je als je vroeg komt! Voor 00:00 naar binnen voor een tientje, geen VVK noodzakelijk, hop! Love it. Dikke tip. Sandrien is erbij.

Dinsdag kun je uitslapen? Dan kun je Kamma morgen al aanschouwen in de Sugar!

Volgend weekend kunnen de liefhebbers van koffie hun lol niet op. Het nog steeds groeiende koffiefestival staat voor de deur. Op naar het kampioenschap Koning Bocca! Koffie.

Liever een cocktail? Kan ook deze week.

Volgend weekend is het alweer tijd voor 24H Oost.

19 maart is het de derde zondag, dus tijd voor TAMBOURINE 3! Dit keer editie: Jungle Roar. Een gratis feest om overdag de zondag door te dansen, met overheerlijke taart, warme beats, YES!

http://i.imgur.com/DVSl6WJ.jpg

K+Peren wordt de 24e eentje voor de meisjes. Kan niet wachten.

Eind van de maand lekker in de nacht naar Scarlett kijken. In Leiden!

Zo heb je vast wat houvast, lekker verheugen, tot gauw!x

Nachtsnuiver kun je volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Snel op Insta naar de foto's.
Liever een tweet, tweet, tweet!
Of.. lekker intiem een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.

Nachtsnuiver tipt TAMBOURINE III van 19 MAART 2017:

TAMBOURINE DERDE EDITIE! - Jungle Amsterdam - Taart & meer van Met Hamer En Vork - GRATIS ENTREE

http://i.imgur.com/oTdbe2F.jpg