30 November 2016

De Grote December Preview

Hier is ie dan. Je programma voor december.

1 December: The Stillery opent morgen een nieuwe cocktailnight in Feijoa. Een zoete vodka met hints van witte chocolade en marsepein beloven ze. Nou kom maar op!

2 December: Voor wie vrijdag niet naar Rotterdam afreist (zonde!) kun je natuurlijk je gang gaan in het Amsterdamse: Spannende post punk & new wave in Cinetol, het oude huis van Margot!

4 December: Hartstikke uitverkocht, maar toch een must om voor de deur te gaan liggen met je warmste deken om die laatste tickets voor fanatiekelingen te scoren, kom op! Rainbow Disco Club.

8 December: We blijven nog even bij Rush Hour hangen, ditmaal voor een wilde in-store sessie met Jungle By Night represent & de big boss Antal.

9 December: Dit is dé nacht voor je School-ontmaagding , kom mee naar deze avond die zoveel meer te bieden zal hebben dan wat lekkere techno, met de knallers van 2016, Antal en Hunee b2b2b2b2b2b! Als je ze 6 uur de tijd durft te geven, zet je deze set aan, en hoef je nooit meer naar bed.

13 December: Koraanse BBQ bij de vrienden van Rita bij Little Collins. Ga je mee Jascha?

17 December: Jaren en jaren en jaren geleden ontdekt in Gent, toen nog met zijn Canadese vrienden ernaast, nu alleen, hartstikke live, in de dikste bunker van het vernieuwde Noorden: Mathew Jonson!

20 December: Kiezen een illusie? Jazeker! In Pllek. Georganiseerd door De Dertigers Club. Ojee.

24 December: Kerstavond zeg je? Wat is dat! Een avond om te dansen, als het aan Luigi en zijn Beesmunt Soundsystem ligt, die de meest ruime kelder van Amsterdam lekker warm zullen draaien!

28 December: Uitverkocht bestaat niet, mede dankzij Ticketswap, dus ga gewoon mee naar 't Ballongezelschap in Paradiso.

29 December: DOKA op de Donderdag. Lekker obscuur.

30 December: Laat je keuzestress los en ga zonder twijfel naar deze vlotte heren, Bicep. Deze vrijdag dat de wereld bijna ten onder gaat, vrolijk naar dat Sieraad! Je kent Bicep nog niet? Geen zorgen, klik hier. Ik maakte een grapje natuurlijk, keuzes keuzes, niet te doen, je kunt ook naar Marcel Dettmann. Ik zag hem op de donderdag van A D E dit jaar met Pascal en Haytze in OT301. Dat was zo lekker. Vijf uur zonder te stoppen, zonder wc, zonder bar, hop. Nu in de duizendmaal grotere Marktkantine, dat zie ik mezelf niet doen. Maar wil je knallen, dan is dit geen keus, maar een must.

31 December: Nu ben je alle controle waarschijnlijk kwijt. Mij kun je gewoon thuis vinden. Het is open huis, dus bel gewoon aan. Maar voor de mensen die groots en meeslepend zoeken en dat niet denken te vinden op een prachtig dak met 360 graden uitzicht, tja, daar weet ik nog wel wat voor hoor! Bijvoorbeeld een RADION met Antal!

Ontbijtje op 1 Januari met Is Burning doe je lekker in de Elementenstraat.

Dit is natuurlijk slechts een eerste tipje van de sluier voor de waanzin die deze maand op het programma staat, gewoon om je lekker te maken. Elk weekend zal ik er gewoon nog wat uitlichten, omdat er veel meer keus is dan je ooit in 1 overzichtje wil zien.

Bovendien dien je eerst Sinterklaas met z'n goudgekleurde pieten & Kerst met je 120 familieleden zien te overleven, om ook maar te durven stilstaan bij het einde v/h jaar.. Succes!

Vanavond kun je trouwens nog naar RADION alwaar een paar nieuwe jongens gaan streamen, dus ook vanuit je bed te bekijken als je het in het donker en in de kou even niet meer ziet zitten.

Noodles met videokunst, klinkt misschien als een onwerkelijke combinatie maar op School kan het, vanavond met Bart Rutten!

Een beetje deephouse op je woensdag, kan geregeld worden, slinger deze even snel aan wil je!

En om november mee af te sluiten, een van de platen die je dit jaar absoluut niet mag missen: Brassica met Ballo dei Morti Ook op YouTube: Spacen maar. Tot ziens in december!x