17 November 2016

Het Weekend

Ohjee daar is de donderdagavond alweer bijna voorbij, hebben jullie al wat moois bedacht? Toch niet al teveel verplichtingen he, pas d'r op!!

Wat een muziekdag, nee zeg maar gerust week, zet direct even Makam op, zijn nieuwe album is na lang, lang wachten eindelijk dankzij Dekmantel verschenen, en oh oh het is het wachten zo waard geweest. Er werd al een luistersessie tijdens A D E georganiseerd in de Vondelkerk(!), maar op dat moment was een bizarre avond gaande in het Bimhuis die ik voor heb laten gaan, eentje om niet snel te vergeten.

Goed, Makam dus. Draaien! 20 minuten op SoundCloud of het hele album op Spotify Maar er is meer aan de hand, ook A Tribe Called Quest doet een comeback, of hoe zullen we het noemen, mis dit niet! Luister direct het volledige album op Spotify

Zou ik bijna vergeten te zeggen dat ik dankzij Clarke en Sponsored by Melkweg dinsdag even bij RZA mocht binnenlopen met Chris, en last minute ook nog Irmin! Wat een heerlijke verrassing was dat, een optreden van de nieuwe combinatie Banks & Steelz, wat een ervaren showmannen, heel indrukwekkend, en hoe die ontzettende baas ook de Champagne door de oude zaal strooide, en daarna Grey Goose uitdeelde, ja dan ben je fijn. Het hele album kan ik je aanraden, althans live was het schitterend. Maar Giant springt er wel uit als hit. De zaal werd wild! Heerlijke catchy sound. Nog een lekker nummertje dan volgende keer moet je mee hoor!

En dooooooor! Naar Shelter, ja je hoort het goed. Ik ga een nieuwe vloer proeven. Doe je mee? William Kouam Djoko, de blije danser, de geweldige producer, de mooie man, hij gaat de nacht voor je vormgeven! Misschien vergat je zijn mooie laatste avond in Studio 80 vorig jaar, kan gebeuren, ik heb je er misschien niet op tijd op gewezen. Nu echter, heb je nog 24 uur! Voor de mensen die zijn nieuwste plaat nog niet hebben beluisterd, shame on you! Oftewel doe het NU!

Maar misschien ben je meer van de gratis feestjes, of gewoon meer van de r en de b. Dan kun je Tim en kornuiten vinden in het Vondelpark! Om 11 uur neem ik misschien ook nog wel even een opwarmkijkje in 't Blauwe Theehuis

Je kunt natuurlijk ook voor de deur van de Posthoornkerk slapen vanavond, daar is om 7PM deze vrijdag al het hipste [heisa] feestje voor 150(!) man/vrouw. Hartstikke uitverkocht maar je weet nooit. Of Ticketswap your way out of it.

Ik was eigenlijk van plan je een hele weekendplanning voor te schotelen. Maar nee, niets ervan, één tipje van de sluier dan. Zaterdag, Cumbia, at Vondelbunker. Don't miss it!x