16 February 2017

Valentijn, verjaardagen, zonnestralen, feestjes!

In een wereld van mannelijke DJ's, is het tijd voor meer oog & oor voor de vrouwen. Zaterdag kun je verschillende keuzes maken, helaas worden de meeste feestjes door mannen gedomineerd, maar, er zijn wel dames die de aandacht vragen, tussen al die mannen!

In november zag ik Tijana T. voor het eerst, en dat was een fijne kennismaking. Ze is heel snel terug, wat bewijst dat niet alleen ik van haar genoten heb die avond.

Ik heb een nieuwe foto voor haar gemaakt, in het thema van de vorige, die staat hieronder:

http://i.imgur.com/3LngE33.jpg

Een andere vrouw die de aandacht verdient is Giorgia Angiuli, al was het maar omdat haar momenten in Amsterdam zo zeldzaam zijn. Om de haverklap in Berlin, bijna nooit bij ons. Wat het moeilijk voor me maakt is dat ik geen groot fan ben van het ksA-principe. Een feestje geven voor iedereen van 24 en ouder, wat is dat voor een bizarre discriminatie. Genoeg clubs handhaven 21+ vrij streng, daar hoef je slechts Nico Dijkshoorn voor te lezen om het te geloven (zijn zoon mag nergens naar binnen). Dus wat dit voor pesterij is, als ik 23 was zou ik hard tegen de deur komen schoppen, dat weet ik wel. Ik heb even op de ticketknop gedrukt, reken je met creditcard of PayPal af, dan mag je ruim 32,- betalen voor je zaterdagavond. Ik vind dat veel te gek. Tijana kost je minder dan de helft als je gewoon aan de deur betaalt. Toch wil ik dat je Giorgia gaat zien, maar je weet natuurlijk ook dat je het de volgende keer weer van me hoort als ze komt, en dan komt ze hopelijk naar een feestje waar je niet je hele vrijdagavondspaarpot voor kapot hoeft te slaan.

Goed, even voor de planning. Gisteren, op donderdag, kon je in de Hallen terecht voor een nieuwe hippe opening. The Maker Store. Als ik de mensen zo tel die meewerken kun je Chocola, Bier & hete salsa's verwachten, dus snel op de fiets! Vanaf 18:00.

Live muziek bij Atelier: Stopcontact. Vanaf 19:00. Stopcontact beluister je op Spotify.

Vandaag, vrijdag 17 februari, drink je vanaf 16:00 alweer een dubbele 9% IPA bij Oedipus.

Atelier mag één kaarsje uitblazen, vier het mee. Taart, bubbels, vrolijke DJ's, plezier in west! Vanaf 17:00.

De één viert z'n verjaardag, de ander hoopt dat volgend jaar voor het eerst te doen, een nieuwe opening: YUMLER! Ook al in west. Good food made easy.. Wordt er gezegd. Ik zeg: proeven maar! Vanaf 17:00.

In de Vondelbunker kun je terecht om (hopelijk) een live-versie van deze videoclip te zien. Jagd onder de tram. Vanaf 21:00. Met Laura Palmer.

In Bar Sue bij Muiderpoort vindt de Funkyard-weekender plaats. Naar eigen zeggen met Afro, Jazz, Funk & Boogie. Vanaf 21:00, ook op zaterdag.

Izabel dan, draait met wat helden in de OT301 vanaf 22:00. Framework viert alweer drie jaar feest. En mag de kaarsjes uitblazen vanavond. Daarvoor hebben ze Maoupa Mazzocchetti uitgenodigd. Luistertip.
Bovendien, om 11:00 op de vrijdagochtend op Red Light Radio, tip, als je dit op tijd leest!

Er komt geen eind aan de verjaardagen:
Je kunt ook nog naar de UMOJA bday special in Noorderlicht. Vanaf 22:00 gaan de stoelen opzij en de warme beats aan.

Maanden en maanden geleden al aangekondigd, het feestje van FEST & Correspondant, in RADION. Jennifer Cardini komt zelf, en neemt een perfecte afvaardiging van haar label mee in de vorm van mannen als Marvin & Guy. Vanaf 17:00 te bekijken op Red Light Radio, en later tot diep in de nacht in de grote zaal. Met SHMLSS & Dollkraut.

Het wordt een beetje veel zo, en het is nog nauwelijks zaterdag. Dat vraagt om een nieuwe editie op een ander moment!Enjoy!x

Nachtsnuiver kun je ook volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Lekker op Insta kijken naar de foto's.
Spaar je liever tweets? Kan!
Of.. een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.

Nachtsnuiver TIPT alvast SUPERZONDAG van 19 FEBRUARI 2017:

TAMBOURINE 2! - Jungle Amsterdam - Taart & meer van Met Hamer En Vork - GRATIS ENTREE

http://i.imgur.com/oTdbe2F.jpg

Afterparty:
Mike Servito & Carlos Valdes - School - 23:00 - 07:00 - 15,-

Chronologisch vanaf donderdag:
Hippe opening. The Maker Store. Vanaf 18:00. Gratis.

Live muziek bij Atelier: Stopcontact. Vanaf 19:00. Gratis.

Vrijdag: Dubbele 9% IPA bij Oedipus. Vanaf 16:00. 3,- per cerveza.

Atelier wordt 1 jaar, vier het mee. Vanaf 17:00. Gratis.

Een nieuwe opening: YUMLER! Ook vanaf 17:00. Gratis.

Jagd & Laura Palmer LIVE in de Vondelbunker. Vanaf 21:00. Gratis.

Funkyard-weekender in Bar Sue. Vrijdag en zaterdag vanaf 21:00. Gratis.

Framework viert alweer drie jaar feestjes. OT301, vanaf 22:00. 10,-

De UMOJA bday special in Noorderlicht. Vanaf 22:00. Gratis(?)

Jennifer Cardini & friends in RADION. Vanaf 23:00. 15,-

Deze sneak ik er nog even in, Optimo doet een nacht met Cinnaman. Het moet ongeveer een jaar geleden zijn geweest dat ik voor het eerst in de kelder stond op een Cinnaman-avond. Werkelijk waar geweldig. Dat hij nu Optimo uitnodigt.. Maakt je vrijdag misschien wat complexer dan mijn bedoeling was. Zet deze mix aan en overtuig zelfs je hardst nee-schuddende-vrienden.
Optimo & Cinnaman - School - 23:00 - 15,-

Zaterdag:
Tijana T., Talismann, Speedy J. - School - 15,-

Lees ook: Poëzie van vorige week.