12 December 2016

DJB4Life!

Wat een feest, bij Oedipus.

Gisteren hostte DJBroadcast een eigen feestje in de Oedipus brouwerij in Amsterdam Noord, om te vieren dat ze niet ten onder zullen gaan, in feite. Een mooie manier om de oorlogskas te spekken, met voor iedereen de zo geliefde biertjes in overvloed. Een euro aan steun ingepakt in de tijdelijk verhoogde actieprijs. DJB4Life!

Te laat om Oceanic en Woody gade te slaan toog ik op de fiets, maar er viel nog steeds meer dan genoeg te genieten.

Wat een heerlijke gasten op dit intieme feestje, ik zat op de bank met Shazam in de aanslag omdat de titel van een ontzettend bekend nummer me weer eens was ontschoten, een jongen komt naar me toe, en vraagt of ik SoundCloud op m'n telefoon heb. Nog geen tien seconden later staat OH! Superman in beeld. De mens wint van de computers. Trouwens, vanaf nu kun je Nachtsnuiver vinden en volgen op SoundCloud, hoef je niet eens bij te lezen om toch de nummers te luisteren die ik opduikel tijdens de nachtelijke avonturen. Nachtsnuiver op SoundCloud.

Een mini-verslag in video is ook opgenomen, maar de lens van de goeie oude Nokia 808 in het donker, dat wil niet echt. Geluid is nog steeds lekker helder. Wel is de hele dag terug te kijken bij Shourai.

Ik heb het feest deels schaamteloos als kantoor ingezet, had al m'n spullen bij me, en niks is lekkerder dan werken in zo'n ontspannen sfeer met goeie muziek, die bepaald niet op de achtergrond bleef. Professionals zoals de fotografe lieten zich ook zeer positief gelden, ze danste zeker later op de avond meer dan dat er nog foto's werden gemaakt!

http://i.imgur.com/1O2vLf2.jpg

Wat een fijne nummers kwamen er voorbij, bijvoorbeeld deze. Maar ook Stories of Prison. Dan heb je de sfeer wel even goed te pakken.

De Noorderlingen zullen blij zijn dat DJBroadcast niet elke zondag een feestje geeft, bij het wegfietsen was de Funktion One tot in de wijde omtrek te horen, prachtig! De loods blijkt slechts een dun laagje naar de buitenwereld te bieden aan bescherming.

Eelco meldde rond half één dat de sponsoring via de bar bijna 1000,- had opgeleverd, een prachtige score, die ook buiten nog wat kracht werd bijgezet. Meerdere sporen te vinden, tussen de geparkeerde fietsen door, van mensen die het heerlijke bier niet allemaal binnen hadden weten te houden! & proost!

Inmiddels lees ik het gerucht dat Eelco nog is gaan crowdsurfen na de laatste track, spijtig dat ik dat gemist heb. Maar laten we vast inzetten op een overwinningsfeestje in 2017!

Zo wild als het weekend vrijdag begon bij Antal&Hunee, zo rustig sloot ik af met een biertje bij Oedipus op het goede leven van DJBroadcast in 2017. Met een verrukkelijk Beet Bourguignon-diner tussendoor op de zaterdag.

Rest mij jullie de volgende hint mee te geven, er werd gefluisterd dat in Kriterion de sneak v/h jaar zal plaatsvinden. I don't take these hints lightly. Gaat je Cineville-hart al sneller kloppen? Dat dacht ik, en als pre-party heb je ook nog eens Taco Tuesday namens Best Coast in de pocket, oftewel deze dinsdag kan niet meer stuk! Ik heb je gewaarschuwd.

Dinsdag 13 december, Kriterion Amsterdam, 22:00 sharp. 5,- voor een kaartje, Cinevillers betalen natuurlijk nul!

Dekmantel vierde vandaag podcast #100, waarvoor felicitaties! Coder springt nu op in z'n stoel, want de dame onder de dames van de electronica, Helena Hauff neemt deze voor haar rekening. Natuurlijk op SoundCloud te vinden. Directe link.

In Dolly wordt trouwens (de hele week) het driejarig bestaan gevierd. Dit betekent vanavond een hele slee aan personeel van de Claire wat de boel overneemt. Entree gratis. Alle gekheid op een maandag krijg je hier voor nop. Go Juri!x