8 November 2016

Een nieuwe koude week vol spanning

Welkom in de koude wereld. Het gonst op het Nederlandse net alweer van de #winteriscoming tag. Dan weet je het wel. De Nachtvorst is gearriveerd. De Nachtsnuiver!

Nuchter commentaar op de o zo donkere nacht, mijn geluk is dat de avond al om 17:00 lijkt te beginnen in dit seizoen, want ik houd mijn aandacht natuurlijk ook strak overdag, avontuur overkomt je hopelijk op alle momenten!

Spanning ligt elke dag op de loer, vanavond staat Diederik de hele nacht te tappen in de goeie ouwe Crea, voor Election eve! Met wat voor gevoel kijken we terug over een paar jaar op deze nacht? Is de wereld weer een tikkie minder begripvol geworden? De Correspondent plaatste een prachtige podcast, die ook morgen nog de moeite van het luisteren waard is, en overmorgen, etc.

Wat beter dan die spanning te lijf gaan met wat heerlijke ontspanning, te vinden in de Sugarfactory vanavond! Daar staat niemand minder dan Takuya Kuroda, wie zeg je? Hij werd me aangeraden door iemand die ik blind heb leren vertrouwen op het gebied van funky muziek, Coralie! En vandaag ontdekte ik per toeval dat ook Gilles Peterson met zijn cd'tjes te koop loopt, nou, waar wacht je nog op, spring op je fiets, handschoenen aan, op naar de Sugar!

Voor de fanatiekelingen onder jullie, kun je gewoon nog even Ticketswappen, en in een moeite door naar de enige echte Fatima Yamaha. Als ik hem nog aan je moet voorstellen, dan heb je liggen slapen de afgelopen jaren!

Voor ik het vergeet, Dekmantel trekt naar Brasil volgend jaar, en de eerste promo is net online verschenen, ik zit er pas 10 minuten in, maar kan je nu alvast dit advies meegeven, zet aan en trek je dansschoenen aan! Ney Faustini, misschien een vriend van Alex?

Voor nu, als je écht snel bent, even die Taco Tuesday nog meepakken in Kriterion! Tot zo!

En voor zaterdag, als je nog geen eetplannen hebt, heeeeeeel snel aanmelden bij Ran & Veronica, die alweer voor de tweede keer een waanzinnig diner organiseren met ontelbaar gangen en wijn ALL INCLUSIVE, laat de hype je in je gezicht overvallen en eet mee!x