3 February 2017

Nachtsnuiver tipt eerste weekend februari

Het is eerste weekend van februari is daar!

Tijd voor je update:

Vanavond neemt een Groot Programmeur afscheid in Crea. Kom proosten, en daarna direct door naar de hoofdact van vanavond, Lövestad in Studio K!

Misschien was je nooit mee naar Canvas, of de Vondelbunker, vorig jaar. Kan. Mag. Dan is het leuk even te lezen hoe het de jongens, Sjors & Jørgen verging, zo eind 2015. DJBroadcast schreef daar een leuk stuk over.

http://i.imgur.com/0AUlVM8.jpg

Wat niet in het stuk staat, is dat ik daar in die rij stond, voor de Berghain. Tergend sloom ging het. Het bleek dan ook onmogelijk de set mee te maken. Je begrijpt dat ik daar zelfs vandaag nog van kan balen. Maar ach. Vanavond draaien ze super intiem in de K om de hoek. Daar wil je bij zijn, tot straks! Oja, sinds deze week staan ze ook op Spotify. Apetrots zijn ze, en terecht!

Goed, misschien ben je niet in oost vanavond, en zijn twee jongens die live al springend en swingend hun stinkende best staan te doen niks voor jou. Kan. Dan zijn er natuurlijk opties. Boy Ge-Ology staat bovengronds in Het Muzieklokaal van School. William Kouam Djoko kun je hopelijk nakend vinden bij zijn nieuwste schatje: Claire. TITIA draait daar tot in het holst van de nacht. Kortom. Lekkere vrijdag!

Morgen ga ik op IFFR-strooptocht in Rotterdam! En dan is het wel zo lekker om ook eens even te snuiven van die nacht aldaar. Ze geven een lekker modulair fabrieksfeestje, mocht je in de buurt zijn.

Maar ben jij morgenavond gewoon bij 't Leidseplein te vinden, dan weet ik daar ook wel raad mee hoor. Althans, laten we overdag beginnen, voor de moedigen onder jullie. Wil je namelijk een dystopisch proefje techno doen, dan kan dat tussen 17:00 en 20:00 aan de Geldersekade. Natuurlijk bij Zwart Goud. Je neemt een Margarita bij de buren (Los Pilones) en daarna rol je naar de pont voor de overtocht naar die Nieuwe Toren. Diep in de kelder zal Amsterdam op z'n grondvesten trillen. Het einde is nabij. Mis het niet! Fade Blank bestaat alweer 2 jaar. Ga je op tijd naar de Nieuwmarkt, dan staat er zelfs bier voor je koud! In Shelter kun je de hele nacht terecht. Mocht je twijfelen over het tempo, zet dan deze even aan.

Nou is het einde van de wereld niet voor iedereen weggelegd op zo'n zaterdagavond. In Noord kun je nog veel meer vinden dan donkerte. Felle zomerse zonnestralen zijn misschien wat teveel gevraagd, maar muzikaal zal het precies dat zijn. Roda da Holanda staat weer in de Brouwerij. FEEST! Vanaf 22:30 LIVE! En Palo Santo neemt z'n mooiste platen mee, zometeen live op Red Light Radio.

Palo Santo trouwens, staat zo in de online radioshow met John Gómez, die je op zijn beurt morgen dan weer kan vinden in Canvas. Zo kun je in alle delen van de stad een eigen feestje bouwen.

Op zondag schijnt hopelijk de zon, en dan kun je lekker gaan bubbelen op het dak van het Volkshotel. Gratis en voor niets.

Toch nog een dansje wagen kan bij je vrienden van Thuishaven waar de held van Strange Sounds From Beyond van vorig jaar even langskomt: Omar Souleyman.

Zo kom je je weekend wel weer door, geniet ervan!x

Nachtsnuiver kun je ook volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt ook lekkere platen op SoundCloud.
Lekker op Insta kijken naar de foto's.
Spaar je liever tweets? Kan!
Of.. een kort berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.