2 March 2017

Nachtsnuiver tipt je donderdagavond

Vanavond staat Dollkraut in De School.
Februari zit erop, kers op de taart was NINA afgelopen zondag.

Een nieuwe maand begint, hopelijk kan de wind de regen snel doen verdwijnen, want vanochtend leek het wel een slechte herfstdag.

Sfeertechnisch is het een uitstekend moment voor het nieuwe album van Dollkraut. Luister de eerste promo vast. Als je je even snel inschrijft bij Subbacultcha kun je gratis naar binnen vanavond. Lidmaatschap is goedkoper dan de entree, doe er je voordeel mee!

HALAL doet een avondje Sexyland. Dat mag je natuurlijk niet missen. Voor 2,50 entree eet je gratis falafel/kebab, drankje scoor je normaal aan de bar. Korte films tussen 20:00 & 21:00. Moeilijk kiezen vanavond! Event.

Volgende week is het alweer tijd voor CinemAsia in Kriterion, stiekem is de kick-off vanavond! Dus om het schema nog complexer te maken voor een simpele donderdag: De Japanse film Harmonium, met inleiding door de festivaldirecteur Lorna, check je straks.

Doe je liever een avondje Afrikaans, Cubaans, Portugees, swingend nog voor het weekend goed en wel begonnen is?! Dan moet je naar Pllek vanavond.

Heb je een We Are Public-pas? Dan kun je al om 19:00 naar binnen in de Schouwburg. Try-out van Ibsen huis, geïnspireerd door eerdere Noorse stukken. 26,- voor gewone zielen. Gratis voor leden.

Boekverfilmingen zijn aan de orde van de dag tegenwoordig. Hoe die wereld werkt, kun je vanavond ontdekken in Cinetol. Alma komt, Philip en Gawie. Over de kriebels, de droom, de ellende & het feest.

Acht euro voor Cinnaman ALL NIGHT te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Vanavond in Oosterbar. Onder het Generator hostel Oosterpark. In Oost natuurlijk wel eindtijd van 4AM, maar dat is met vrijdag op komst misschien wel mooi. Proost. Morgen vroeg op? Zet dan gewoon thuis twee uurtjes Cinnaman Red Light Radio aan!

Tot snel!x

Nachtsnuiver kun je volgen op facebook.
Nachtsnuiver tipt lekkere platen op SoundCloud.
Snel op Insta naar de foto's.
Liever een tweet, tweet, tweet!
Of.. lekker intiem een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.

Nachtsnuiver tipt alvast TAMBOURINE III van 19 MAART 2017:

TAMBOURINE DERDE EDITIE! - Jungle Amsterdam - Taart & meer van Met Hamer En Vork - GRATIS ENTREE

http://i.imgur.com/oTdbe2F.jpg