24 May 2017

Nachtsnuiver presenteert een heel lang weekend

Een woensdag zoals we niet meer gewend zijn. Als je het allemaal niet meer weet kun je je gewoon bezatten op het Museumplein. Ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden, lees dan verder.

Woensdag 24 mei

Donderdag 25 mei

Vrijdag 26 mei

Zaterdag 27 mei

Wie deze zaterdag bedacht heeft snapt niemand.

Vier de lente! Zie je op de dansvloer.

Noot

Dinsdagavond zaten we met een jarige moeder en Familia aan het strand. In Amsterdam leek het wel winderiger dan aan de kust, gek genoeg. De zon brak heel even door. Nu de woensdag is begonnen loopt de spanning op. Natuurlijk speelt Ajax straks De Grote Wedstrijd. Maar veel belangrijker, een goede vriendin viert straks haar Ik Ben Huisarts-feest. Ook een verlate housewarming, wat mij betreft. Er hangt iets in de lucht. Ik zie het nog wel compleet uit de hand lopen. Kleeft maar één nadeel aan, ik moet de feestjes die ik tip voor woensdag sowieso laten schieten, helaas.

Donderdag mag je uitrusten, er komt nog zoveel. Een diashow met Steven, als je durft zou ik zeker gaan! De doktoren vieren allemaal feest lijkt wel, een andere vriendin organiseert een vaarwel-BBQ, ze maakt de oversteek naar London binnenkort. Vrijdag krijg ik buitenlands bezoek en het wordt het passen en meten en rekening houden met Bizarre Zaterdag. Doe er wat leuks mee!

Muziek

Vanavond, Oceanic!

Vrijdag, Mata Hari!

Like Nachtsnuiver op facebook.
Luister door Nachtsnuiver getipte platen op SoundCloud.
Swipe op Insta-foto's.
Tweet je nog?
Of ontvang een berichtje in de Nachtsnuiver-WhatsAppgroep bij een nieuw stuk.
Iets spannends te melden? Stuur een mail!