22 December 2016

Vooruitblik

Tijd voor een korte vooruitblik op de komende dagen, waarschijnlijk zullen jullie zoveel eten, dat dansen al gauw in het nauw komt, dat zou jammer zijn, en is misschien makkelijker te voorkomen als je je lekker op die dansvloer kunt verheugen.

Zoek je nog Kerstcadeautjes voor iemand die je eventueel blijmaakt met A D E-feestspul, een mooi boek (over Trouw bijvoorbeeld), dan kun je daarvoor altijd terecht bij Mary Go Wild op de Zeedijk. Extra gelukje is dat Cinnaman plaatjes zal draaien, vanmiddag, donderdag 22 december, vanaf 17:00 tot 19:00. Plaatjes ja, want vinyl only! Misschien kun je nog eentje scoren ook.

Fans van de mondharmonica vliegen naar het Bimhuis vanavond, voor minder dan een tientje geniet je van Hermine Deurloo. Originele composities en improvisaties worden beloofd, met Rembrandt Frerichs op piano. 20:30!

Modieuze man Sevn Alias staat in de Melkweg straks, hartstikke uitverkocht, maar voor de fans vanmiddag vast nog te Swappen. Bovendien mag je na het concert blijven hangen voor Current Skies, de nieuwe hiphop-avond.

Morgen dan, begint King Shiloh aan een weekend vol plezier. De mannen van het meest indrukwekkende zelfgebouwde geluidssysteem van Nederland blazen de loods nog net niet aan stukken vanaf 21:00 de 23e. Kaartjes nog te koop. 17,50 voor de vrijdag, 34,- voor het weekend. Dit alles zal zich afspelen in Warehouse Elementenstraat.

Niemand minder dan man of the hour Woody zal de openingsavond van LAB x Strangelove opschudden. Speciaal bier, duurzame producten, een bekend recept misschien, maar dat maakt het niet minder lekker! Morgenavond, van 9 tot 3, voor nop, dus perfect om na een elders genoten groots diner nog even binnen te schuifelen en te kijken wat die Woody nou precies aan het doen is! Thump Timo ging bij hem thuis langs, dat moet je eigenlijk even lezen.

Zaterdag is het pas echt groot feest, als Beesmunt alle registers mag opentrekken in het nieuwe Noordelijk laaggelegen paleis: Shelter. Daan Groeneveld opent de avond. Een paar internationale sterren komen voorbij, maar hoofdact Beesmunt zal mij na veel overvloedigheid overeind moeten houden!

Laat ik proberen jullie ergens tijdens de Kerst nog van een update voor zondag/maandag te voorzien, dan gaat de spontaniteit niet teveel verloren! Tot snel, fijne dagen, & nachten!x

VOORAANKONDIGING Vanaf half januari is het moment daar, Tambourine, een project geïnspireerd door zondagse feesten in wereldsteden, zal Amsterdam verwennen met een zoals ze dat zelf noemen Tea Dance. Zondagmiddag, denk tussen 3 en 6, zal er warme muziek klinken, in het Muiderpoort Theater. Hapjes zullen worden verzorgd door Met Hamer & Vork. Lekker dansen, ook voor mensen die op maandag op kantoor worden verwacht. Schrijf dus vast in je agenda, 15 januari! Welke muziek je daar kunt verwachten? Zo'n plaat bijvoorbeeld! Swing it! Boris, Reza & Luc, komen jullie ook?