15 January 2017

Nachtsnuiver op bezoek bij Tambourine Sunday

Tambourine #1 zit er op! Wat een heerlijke zondagmiddag was dat gisteren! In de eerste plaats Mr. Eric bedankt voor de tunes, de visuals, de spirit! DJ's die het zo duidelijk naar hun zin hebben achter de draaitafels, dansend, meezingend, zo zie ik ze het allerliefst! Jungle Amsterdam bleek een hele, hele mooie dansvloer te bieden te hebben aan ons! Gecombineerd met een hoge opkomst, vrienden, maar ook veel anderen, kan ik alleen maar juichen.

Met Hamer En Vork stond daar, meteen bij binnenkomst, gewapend met banana bread, avocado pie (die bodem!), chocoladetaart, heerlijke Mexicaanse soep - het ging zó hard, zou het door de tequila shots zijn gekomen die je cadeau kreeg bij je eerste bestelling? Het feest was nog nauwelijks halverwege, en de snacks waren hartstikke uitverkocht! De dansvloer liep heerlijk vol, plukjes vrienden, wild dansende onbekenden, mensen die aan het genieten waren van de inspirerende visuals!

Ondertussen draaide de DJ heerlijke platen zoals beloofd in de aankondigingen, om er een paar aan te halen enkele YouTube-links. #1. #2. #3. Love is the message. I totally agree.

De mooie flyers, de schitterende houten vloer, de kleine discobal aan het plafond, de hangout aan de zijkant, met bijbehorende sfeerverlichting, en fijne banken. Het ontbrak ons aan niks, en volgende maand mogen we alweer voor de tweede ronde!

Ik kan niet wachten, en hoop jullie dan ook allemaal (weer!) te zien, zondag 19 februari tussen 3 en 6! Tambourine Tea Dance, naast de Dappermarkt - mis het niet!

Inmiddels is het maandag, een prachtige week is begonnen, strakblauwe lucht, en een aantal weergaloze feestjes in het vooruitzicht. Kom dus ook vooral terug om de tips te lezen als het weekend nadert. Ook is het deze week tijd voor de eerste gastbijdrage, ik verklap helemaal niets, maar vergeet woensdag niet even langs te surfen!

Goed, het is een beetje kort dag, maar ik gooi deze tip er toch nog even in, de Balie host namelijk een avond over: drugs! Een Nachtsnuiver wil daar natuurlijk meer over weten, hoeft zelfs niks te kosten als je snel nog even een We Are Public-pas scoort, dit kan mobiel! MDMA op recept - via deze link kun je ook uit je luie stoel meekijken vanaf 20:00, als je het Leidseplein niet haalt met de fiets. Verruim je geest doet dus ook mee in het We Are Public-programma.

DeLaMar doet een avondje voor de jongeren - oftewel aan het Leidseplein moet je zijn vanavond! Ben je als een van de eerste 50 binnen? Gratis bier voor jou! Anna gaat op fotografisch onderzoek uit in de foyer, zij werd opeens door Parool getipt als 'kunstenares in de dop', alles leuk en aardig maar daar was het Parool rijkelijk laat bij! Nachtsnuiver hing al met haar aan de bar van Crea toen ze nog onontdekt was, gaat dat dus vooral zien vanavond!

Topfilm kijken voor een kleine prijs kan vanavond in het Ketelhuis, Amongst Friends is deze maandag weer aan de beurt en zal in IFFR-thema een sneak preview draaien zoals alleen zij dat kunnen. Hier moet je zijn - of je pakt 'm mee in KINO Rotterdam natuurlijk! Nieuwste telg binnen de Amongst Friends-familie.

Voor een luttele vijf euro dans je de hele nacht in de Sugarfactory - Mistehan komt voor je uit Amersfoort om zijn smaak aan Amsterdam te laten proeven. De jongens van KUMA die je ook bij Sexy Land hebt kunnen spotten dit weekend gaan gewoon door met de maandag - het Leidseplein is deze maandag simpelweg dé place to be!

Tot snel!x

Nachtsnuiver delen met je vrienden & vriendinnen op facebook. Nachtsnuiver volgen met fijne platen op SoundCloud. Visueel genieten van Nachtsnuiver op Instagram. Nachtsnuiver op Twitter volgen voor de laatste updates. Of! Gewoon een berichtje op WhatsApp ontvangen bij een nieuw stuk.

Supertip: Tambourine #2 - zondag 19 februari, Jungle Amsterdam (Tweede van Swindenstr, Oost) - Start 15:00 - Einde 18:00 - GRATIS