19 May 2018

Pinksteren getipt

Het is zo'n vijf jaar geleden, dat Frank ons betoverde in Trouw. Vanavond is hij terug. Of je nou naar Shelter gaat of niet, zijn set van toen is nog steeds de moeite waard.

5 januari 2013

Of de geluidskwaliteit bij SoundCloud beter is, weet ik niet. Maar misschien doen die beelden je niks. Dan is er ook nog de audioversie.

In vijf jaar kan veel veranderen. Of Frank zijn liveset flink heeft vernieuwd kun je maar op één manier achter komen, vanavond, in Shelter!

Foo 23:00 Âme live in Shelter 10,- tot 00:00

In 2013 mocht je in Amsterdamse clubs nog fotograferen, we waren nog niet omgetoverd in een klein Berlijn. Daarom kan ik je deze laten zien. Trouw ging nog gewoon om 05:00 dicht. Na een prachtige zondagnacht lekker door naar kantoor. Vijf dagen later zouden ze de eerste 24-uursvergunning van Amsterdam trots aankondigen.

Foo

Zondag 20 mei

Morgen, is het weer tijd voor Vurige Tongen in Ruigoord. Nog steeds geheel gratis. Blijf je liever binnen de ring, dan kun je naar Kwaku in het Vondelpark.

Wil je nog de dansvloer op omdat je maandag toch niks hoeft, vergeet dan Titia en Awanto 3 niet.

Het zou zomaar kunnen dat ik Nachtsnuiver strip van alle social media binnenkort. De nieuwsbrief zou zomaar de enige overlevende kunnen zijn, en WhatsApp misschien. Dan weet je dat vast.

Volg Nachtsnuiver

Nachtsnuiver heeft een nieuwsbrief!
Nachtsnuiver op facebook.
Nachtsnuiver op Instagram.
Nachtsnuiver op WhatsApp [Altijd op de hoogte met een berichtje in de Nachtsnuiver-WhatsAppgroep bij een nieuw stuk].
Nachtsnuiver op SoundCloud.
Of nog leuker, stuur een mail!